Ny informasjonsansvarlig

21245555_10159581479290713_500319400_n (640x636)

Sara Bondø er ansatt som informasjonsansvarlig ved Krisesentersekretariatet. Hun skal vikariere for Lone Alice Johansen frem til oktober 2018.

Sara har erfaring fra påtalemyndigheten, advokatkontor, akuttpsykiatri, studentforeninger og frivillig arbeid.

Før hun kom til oss har hun også jobbet med informasjonsarbeid knyttet opp mot menneskerettigheter og undervist studenter i juridisk metodelære, sentrale områder fra privatretten og internasjonale menneskerettigheter.

Sara Bondø er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

– Jeg gleder meg veldig til å ha ansvaret for å spre informasjon om det viktige arbeidet som blir gjort i kampen mot vold mot kvinner og vold i nære relasjoner. Jeg ser frem til å holde kontakt og samarbeide med krisesentrene, eksterne organisasjoner, offentlige etater, departement, nasjonale og internasjonale kvinneorganisasjoner og andre relevante samarbeidspartnere. En annen svært viktig oppgave blir å utarbeide en skriftliggjort veileder om oppfølgning av- og rettigheter for personer som lever med sikkerhetstiltaket Sperret adresse (kode 6 og kode 7).  Jeg har lenge vært interessert i menneskerettigheter, og mener at vold mot kvinner og vold i nære relasjoner er et menneskerettighetsproblem som bør få stor oppmerksomhet, forteller hun.

Ta gjerne kontakt

– Ta veldig gjerne kontakt med meg når dere har noe spennende på gang eller dersom det er noe dere lurer på, oppfordrer hun.

Sara kan nås på e-post: sbo@krisesenter.com/tlf.: 94421938

 
Publisert 01.09.17

14 124 kommentarer til «Ny informasjonsansvarlig»